Malvazija & Teran

Nalazimo se u srcu malog slikovitog grada Buja, smještenog na brežuljku. Ovo srednjovjekovno naselje nudi autentični krajolik i nezaboravne vizure. To je mirno mjesto na kojemu možete uživati u istinskoj ljepoti Istre. Nalazi se na divnoj lokaciji sjeverozapadne Istre, gdje imate priliku provesti svoje vrijeme na ne toliko napučenom mjestu, a ipak imati privilegiju da ste veoma blizu moru (udaljenost od 12 minuta). To je mjesto znamenito po biciklističkoj stazi Parenzana koja je dobila ime prema čuvenoj željezničkoj pruzi koja je početkom 20. stoljeća povezivala Istru s unutrašnjošću Austro-Ugarske Monarhije, Poreč s Trstom.

APP Malvazija&Teran***
Studio apartmani

Priuštite si nezaboravan odmor u našim studio apartmanima. Namješteni su u tradicionalnom istarskom stilu kojim dominira kamen. Pružaju sve što je potrebno za Vaš ugodan boravak. Svaki apartman opskrbljen je bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta, kompletno opremljenom kuhinjom s hladnjakom, klima-uređajem, TV-om sa satelitskim priključkom, vlastitom kupaonicom s tušem, stolom i kutkom za sjedenje. Gosti imaju na raspolaganju posteljinu, ručnike, besplatni bežični internet, sušilo za kosu te kozmetičke potrepštine.

Malvazija

Studio apartman Malvazija uvesti će Vas u svijet autohtone istarske sorte, poznate i kao bujska malvazija, koja leži na položaju Santa Lucia u blizini Buja.

Teran

Teran odiše karakterom, snagom i postojanošću. Vino dobiveno od autohtone istarske sorte, je bilo vino istarskih težaka, no u njemu su rado uživali plemenitaši, dok su ga domaće obitelji iznosile pred dragog gosta.

kuhinja

klima uređaj

TV

besplatni WiFi

ručnici

posteljina

sušilo za kosu

tuš kabina

toaletni papir

kozmetičke potrepštine

parking

Sadržaji u blizini

Ako ste ljubitelji sporta u Bujama ćete se moći okušati u tenisu. Nedaleko od Buja, na ranču Goli Vrh naći ćete različite oblike terapijskog jahanja konja koji će vam pomoći riješiti se stresa. Na samo 15-tak minuta od Buja, smješten na Crvenom Vrhu, naći ćete Golf Club Adriatic prvo profesionalno golf igralište u Istri. Smatra se kako je posebno zanimljiv zbog valovitog terena i gotovo idiličnog krajobraza kako profesionalnim igračima, tako i početnicima. Ljubitelji speleologije upoznati će tajnovitu igru prirode koja je nastajala tisućljećima, daleko od danjeg svjetla i ljudskog oka u podzemnom svijetu jame Baredine, kraj Nove Vasi. Dok se nedaleko od Brtonigle, nalazi ulaz u jednu od najvećih podzemnih dvorana u Istri koja je bogata sigama raznih boja, visokim stalagmitima koji joj daju posebnu čar – špilja Mramornica. Zvjezdarnica Višnjan, svega 3km od Višnjana, pružiti će Vam nezaboravan pogled na nebeska tijela. Samo nekoliko minuta od Buja, nad dolinom rijeke Dragonje, moći ćete uživati u čarima momjanskog kaštela Rota. Isto tako, u samoj blizini Buja nalazi se i mali istarski gradić Grožnjan znan i kao ‘Grad umjetnika’ koji svojim galerijama i umjetničkim šarmom oduševljava svakog posjetitelja.

Udaljenosti

Umag 12km
Novigrad 12km
Poreč 38km
Rovinj 60km
Pula 78km
Rijeka 85km
Kopar (SLO) 24km
Trst (IT) 40km

Malvazija

Teran