Menu restorana Oštarija Rondo – zdravi i bezglutenski obroci

Menu restorana Oštarija Rondo – zdravi i bezglutenski obroci

Menu restorana Oštarija Rondo ne predstavlja samo bogatstvo nevjerojatno sjedinjenih okusa, savršeno uravnoteženih nijansa aroma i zavodljivog mirisa koji podiže aromatičnost cijeloga tanjura – riječ je o meniju koji se može prilagoditi i tako zadovoljiti najistančanija nepca, kao i specifične zahtjeve svakoga gosta. Upravo iz tog razloga, cjelokupni menu restorana može se pripremiti i bez glutena.

Gluten je protein koji se nalazi u pšenici i srodnim zrnima, kao što su ječam, raž i zob. Bezglutenske namirnice kojima se zamjenjuje klasična hrana, pune su antioksidanata i vitamina, i tako su odličan partner za zdraviji život. Dakle, izbacivanjem ili smanjivanjem glutena u prehrani, u istu ćete uvesti druge namirnice – upravo zbog toga ćete jesti raznovrsnije, a to je jedan od osnovnih postulata pravilne prehrane.

Bezglutenska prehrana olakšava održavanje, odnosno smanjivanje tjelesne težine, tijelo lakše počinje probavljivati hranu i imate više energije kroz dan, a chefovi restorana Oštarija Rondo imaju mogućnost iskoristiti svu svoju maštu i kreativnost u stvaranju konačnih tanjura bogatih okusa kojima će Vas u potpunosti osvojiti i zadovoljiti.

Restoran Oštarija Rondo svoj cijeli menu može pripremiti bez glutena i time pružiti Vama i Vašem tijelu ono što trebate i zahtijevate. Kušajte raznolik menu bogat savršeno uravnoteženim okusima i aromama, a prilagođen samo Vama i potrebama Vašega tijela!