Pjenušac Stella –  savršeni novogodišnji poklon

Pjenušac Stella – savršeni novogodišnji poklon

Novogodišnja noć predstavlja vrhunac cijele godine – zaokruživanjem iste, stavlja se točka na i na sve pozitivne događaje, osvojene bitke i prijeđene prepreke, ali i sva iskustva koja su ojačala i naučila pravim vrijednostima. Kako biste savršeno i s osmijehom na licu završili staru i ušli u novu nadolazeću godinu, poklonite svojim obiteljskim ili poslovnim partnerima pjenušac Stella vinarije Franković koji predstavlja odličan poticaj za još bolju, snažniju i ljepšu novu godinu, dok Vi tako pružate podršku darujući jednaku snažnost i eleganciju u harmoniji idiličnih okusa.

Stella je pjenušavo bijelo vino koje u mirisu odaje svu svoju ozbiljnost i karakternost, dok okusni pupoljci otkrivaju bogati i kompleksni okus punog tijela. Harmoničan, dugog retro okusa i skladnog perlanja, predstavlja svoju izuzetnost dok se odlikuje izraženom svježinom, lepršavošću i živošću, čineći ga idealnim okusom za nove početke nadolazeće godine.

Stella svojom harmonijom i stavom zavodi sva osjetila, a posebno nepce svakim kušanjem i gutljajem dok pomno, ali sasvim sigurno, izražava svoju snagu specifičnom živošću i svježinom,  predstavljajući tako uistinu poseban i savršen novogodišnji poklon kojim će Vaš odabranik novu godinu započeti vlastitim stavom i snagom, spreman na sve prepreke koje dolaze.