Rapsodija okusa proljetnog menija

Rapsodija okusa proljetnog menija

Već je svima poznato bogatstvo proljeća, no ono se ne odnosi samo na ljepotu prirode već i ljepotu gastronomije – svježe namirnice koje uistinu utječu na konačne okuse savršeno se nadopunjuju s raznoraznim recepturama, pritom pružajući onu dobro poznatu rapsodiju nevjerojatnih okusa. Upravo tu rapsodiju okusa proljeća Vam nudi restoran Oštarija Rondo.

Kada govorimo o proljetnom meniju, važno je da je isti raznoliki i uistinu bogat, ne samo najrazličitijim sljedovima, već posebice okusima, aromama, teksturama i bojama. Što Vas točno čeka na odabir u restoranu Oštarija Rondo? Fantastičan izbor toplih i hladnih predjela koja čine savršen uvod u rapsodiju okusa i gastronomskog iskustva koje Vas čeka! Što se tiče glavnog jela, ekstaza je zagarantirana mesnim ili ribljim menijem, kao i savršenim krušnim pizzama. Uz glavno jelo odaberite i ukusni prilog kako bi se nijanse savršeno nadopunile! Za kraj uistinu pravog gastronomskog iskustva, ne zaboravite dodati nijanse deserta. Naravno, uz svaki Vaš gastronomski odabir, restoran nudi i vino koje će se izvrsno sjediniti uz kušane okuse.

Proljetni menu restorana Oštarija Rondo uistinu je bogat i ispunjava sve proljetne zahtjeve – pružanje prekrasne rapsodije okusa koja će zavesti sva Vaša osjetila čime će se zaista opravdati sama rapsodija proljeća!