Raznovrsni specijaliteti u spoju izvrsnih okusa vina  iz vlastite proizvodnje

Raznovrsni specijaliteti u spoju izvrsnih okusa vina iz vlastite proizvodnje

Da bi gastronomski doživljaj bio uistinu potpun, potrebno je uskladiti i uravnotežiti mnogo različitih gastronomskih nijansi – od idealnog doziranja začina kojima će se naglasiti svaka zasebna nijansa tanjura, tvoreći savršeno sjedinjenje ekstaze okusa, usklađivanja priloga koji svojim aromama odgovaraju glavnom jelu, no na svoj način tvore upravo onaj intrigirajući kontrast koji u kušanju zavodi nepce, do maštovitosti i kreiranju inovativnih gastronomskih rješenja u kojima do savršenstva zajedno funkcioniraju naizgled nespojive namirnice. No, to nije sve. Čak i kada se sve navedeno spoji u savršenu fantaziju specijaliteta koji se poslužuje gostu, potrebne su još neke nijanse kako bi taj gastronomski užitak uistinu bio potpuni užitak svih osjetila. Riječ je o, naravno, vinskim nijansama.

Konoba Oštarija Rondo spaja svoje tradicionalne inovacije modernog ruha s izvrsnim okusima vina iz vlastite proizvodnje. Tako se njihova Malvazija savršeno sjedinjuje s ribljim specijalitetima i plodovima mora, kao i raznim jelima čije temelje predstavlja tjestenina, dok se Sauvignon najbolje slaže sa zadirkivanjem nepca kod jela sa šparogama, ali može poslužiti i kao idealan aperitiv za gastronomski menu koji slijedi. S druge strane, njihov Teran idealno se sljubljuje uz predjela kao što su pršut i sir, ali i glavna jela crvenog mesa i divljači. Zreli, puni i bogati okus Cabernet Sauvignona savršeno naglašuje okuse jela od tartufa, divljači i crvenog mesa, dok je idealno desertno vino Muškat momjanski koje se fantastično sljubljuje s desertima, posebice s onima koji su bazirani na svježem žutom voću.

Konoba Oštarija Rondo uistinu će u potpunosti zaokružiti Vaš gastronomski doživljaj, spajajući samo najbolje gastronomske nijanse raznovrsnih delicija s vinskim nijansama vlastite proizvodnje koje se upravo savršeno sljubljuju sa svim kušanim gastronomskim specijalitetima.