Restoran Oštarija Rondo – spoj tradicije i inovacije

Restoran Oštarija Rondo – spoj tradicije i inovacije

Gastronomskom scenom oduvijek vladaju samo oni posebni – inovacija, kreativnost i mašta, vrhunske i spretne ruke, strast i nevjerojatan užitak za kreiranjem ekstaza i fantazija. Splet upravo navedenog u konačnici je okrenut ka cilju potpunog zadovoljstva svih gostiju, kao i upoznavanju novih okusa, famoznih nota aroma i zavodljivog mirisa. Gastronomska scena tako nudi još jedan biser koji predstavlja tradiciju u modernom ruhu – dobrodošli u restoran Oštarija Rondo!

Ispreplećući tradicijske vrijednosti s modernim detaljima i gastronomskim inovacijama, a poštujući temelje istih, chefovi pripremaju infuziju suvremene kreativnosti na tanjuru, uvijek svježim i domaćim namirnicama, pomno čuvajući sve njihove note, sočnost i arome. Morske delicije i kopneni specijaliteti, ponudit će Vam najbolje iz oba svijeta, izazvavši u Vama sve emocije i trnce, dok Vaše nepce uživa u neodoljivoj ekstazi koja ga osvaja već od prvog zalogaja. Tradiciji, koja predstavlja temelje svih delicija, komplementira moderan twist, naglašujući pritom upravo njene najbolje nijanse dok je istovremeno bogati novim aromama.

Bogati menu nudi raznovrsne i gotovo isključivo domaće specijalitete – zemljani plodovi kojima ćete još više uživati u blagodatima Istre, specifična tjestenina, savršeno sočno meso zbog kojega Vam zaigra mašta u svim bojama, zvukovima i oblicima, neodoljivo Istarsko podmorje koje Vas neće ostaviti ravnodušnima, te razni slatki deserti koji će uistinu zaokružiti cjelokupni gastronomski doživljaj.

Dopustite svojim osjetilima da budu zavedeni i oduševljeni kreativnom i nadasve jedinstvenom tradicijom u modernom ruhu koju će Vam na tanjuru ponuditi restoran Oštarija Rondo!