Romantični trenuci na Dan žena

Romantični trenuci na Dan žena

Nježnost i romantika idealno se uravnotežuju uz zavodljive i aromatične nijanse gastronomije, popraćene, naravno, izuzetnim vinskim nijansama. Ukoliko ste još uvijek u nedoumici kako iznenaditi damu svoga života za Dan žena, dopustite da Vam rješenje ponudi restoran Oštarija Rondo – domaći menu tradicionalnih specijaliteta s naglaskom na moderan twist uz kombinaciju vrhunskih vina.

Čari gastronomije zaista su bogate i neodoljive – famozna nježnost, ali i pažnja pripreme menija, zavodljive konačne nijanse skrivene u bogatim teksturama i aromatičnim mirisima, kao i fantazija okusa prilikom svakog kušanja – sve komponente koje čine idealan poklon za Vašu najdražu damu. Raskošan menu restorana Oštarija Rondo svojim raznim specijalitetima kopna, ali i zavodljivim dubinama istarskog podmorja osvojit će Vas oboje. Specijalitete čine bogate mesne teksture, tjestenine i ribe, ali i idealni deserti koji će zaokružiti cjelokupni gastronomski doživljaj, kao i konačnu ekstazu fantazije okusa.

Pitate li se o kojim je točno gastronomskim fantazijama riječ, restoran Oštarija Rondo otkriva koja dva menija Vaše dame mogu odabrati uz, naravno, spoj vrhunskih vina restorana. U ponudi se nalaze dva menija koja predstavljaju najbolje delicija kopna i mora – prvi, mesni menu čine ravioli u kremi od špinata, začinjeno vinskim notama Sauvignon Franković, zatim kao glavno jelo dolazi ramstek alla chef uz pratnju vrhunskog Terana Franković barrique, a za potpuni doživljaj u ponudi se nalazi izrazito ukusan desert kojega nećemo otkriti, ali koji je popraćen notama Muškata Momjanskog Franković vinarije. Cijena menija iznosi 150 kuna, a u paru s vinom 195 kuna. Naravno, bok uz bok s mesnim menijem stoji i riblji – kao uvod u izuzetnu gastronomiju restorana Oštarija Rondo jest juha od škarpine koja se idealno uravnotežuje sa Chardonnayem, zatim slijedi orada bella vista s kozicama, maslinama, kaprom i cherry rajčicama uz zapečeni krumpir, popraćeno izuzetnim notama Malvazije Franković, te za kraj desert iznenađenja uz, također, Muškat Momjanski Franković vinarije. Riblji menu iznosi 175 kuna, a u paru s vinom, isti iznosi 215 kuna. Navedeni bogati i izrazito ukusni slijedovi čekaju Vas 7. i 8. ožujka, a svakako treba naglasiti i kako će svaka dama dobiti besplatnu čašu vrhunskog pjenušca Stella, koji je blend Malvazije, Chardonnaya i Sauvignona.

Spoj najromantičnijih nota savršeno se kombinira uz gastronomske čari i vinske note koje nudi restoran Oštarija Rondo. Proslavite Dan žena i iznenadite Vašu najdražu damu uz raznovrsne domaće specijalitete i delicije – fantastično predjelo koje će Vas polako, ali sigurno, uvesti u poseban gastronomski doživljaj, glavno jelo koje će Vas u potpunosti osvojiti i desert koji će svojim slatkim nijansama do kraja oduševiti Vaše nepce i zaokružiti ovo posebno gastronomsko iskustvo uz vinske note koje će se idealno uravnotežiti sa svim kušanim. Oduševite Vašu najdražu damu i na najljepši način joj zahvalite za ulogu koju ima u Vašem životu!