VINOcom je potvrda rada, truda i vrhunskog vina

VINOcom je potvrda rada, truda i vrhunskog vina

Vino danas uistinu predstavlja čistu umjetnost – savršeno ukomponirane arome i nijanse, bogata boja koja se fantastično uravnotežuje s okusom kojega krije, kao i svaki detalj istoga koji se do ekstaze nadopunjuju s gastronomskim delicijama. Dugogodišnja tradicija Franković vina dovela ih je do zavidnih pozicija same vinske scene, a kao potvrda izvrsnosti svakako je sudjelovanje na ovogodišnjem VINOcomu, jednom od najprestižnijih vinskih sajmova u Hrvatskoj!

Međunarodni događaj koji se održava ovaj tjedan, 22. i 23. studenog u hotelu Esplanade u Zagrebu, svake godine okupi više od 300 domaćih i stranih izlagača, kao i brojne posjetitelje i ljubitelje vina i hrane, a cilj istoga je promicanje kulture stola gdje vino, naravno, ima izuzetno važnu ulogu!

Upravo tu specifičnu i jedinstvenu ulogu vrhunskih vina, predstavit će i obitelj Franković. U kušanju i degustiranju vina, svakako ćete osjetiti tradiciju, ljubav i strast stvaranja svakog njihovog vina koje ne predstavlja samo simboliku, već dopunu životne suradnje čovjeka i prirode.