KONOBA RONDO hrana

Strogo,

ali ne i slijepo,

držeći se jednostavnih načela tradicionalne pripreme i poštujući prirodni tok vremena koji određuje svježinu domaćih namirnica, unosimo moderan ”twist‘ koji nije izvrtanje tradicije, već komplimentiranje istoj sa puno mašte, inovacije i strasti , dižući njenu vrijednost i dovodeći je do novog izražaja.

Certificirani za pripremu mesa od istarskog goveda Boškarina

Infuzijom suvremene

kreativnosti

u tradicionalnu esenciju, domaćih, nadzemnih, podzemnih i podmorskih kulinarskih sastojaka, nastojimo ponuditi najbolje iz oba svijeta.

KONOBA RONDO hrana
KONOBA RONDO hrana

Tradicionalna kuhinja sa modernim štihom

Gastronomska ponuda našeg restorana, kuća je raznovrsnih, gotovo isključivo domaćih specijaliteta; počevši od zemljanih plodova u vidu sira, sira s tartufima, pršuta, ombola i kobasica, preko raznih tjestenina kao što su rezanci s tartufima, pljukanci sa šumskim gljivama, njoki s boškarinom, pa preko bifteka s tartufima ili vrganjima, ramsteka na rukoli sa sirom i na istarski, zatim; zaronivši dublje u podmorje istarske kuhinje, do orade, brancina i lista na žaru, te domaćih lignji.

Pored toga u ponudi imamo i razne sezonske juhe, kao i istarsku maneštru s bobićima, pizze te razne deserte. Svakom jelu iz naše ponude možemo priložiti savršeno sljubljujuće vino iz vlastite proizvodnje te naše ekstra djevičansko maslinovo ulje. Aktualna sezona, precizni nam je sat i vodič, jer vrijeme za prirodnu zrelost namirnice, vrijeme je i za smještanje na naš meni.

Osjetljivi na gluten, također će se osjećati ”kao kod kuće”,

jer čitavu ponudu pripremamo i BEZ GLUTENA

Rezervacije

Ukoliko želite rezervirati stol za zabavu, večeru ili druženje javite se na email frankovic.rondo@gmail.com ili zvati broj 00385 52 772 898